Hoe verloopt een Skinneedler behandeling?

Elk behandeltraject begin ik met een intake en veel uitleg, daarom is de eerste behandeling uitgebreider dan de rest. Deze duurt iets meer dan een uur.

Als eerste stap is er altijd een oppervlaktereiniging zodat later het huidtype goed te bepalen is.  Dit is belangrijk want voor de verschillende huidtypes kan in de behandeling de beste methode en serum gekozen worden.
Een tweede vaste behandelstap is een peeling met liquid en pasta.
U kunt heerlijk ontspannen terwijl dit vijf tot tien minuten inwerkt, waarna uw huid tot slot van deze dieptereiniging wordt schoongemaakt en met een koud compres wordt nagereinigd en gedesinfecteerd.

De werking van de Skinneedler wordt ondersteund door een serum, afgestemd op uw huidtype.  Naargelang uw huid vraagt maak ik een keuze uit serum voor de gevoelige huid, vette huid of een anti-aging (anti-rimpel).
Het serum wordt in een dun laagje aangebracht en via de naaldjes ingebracht in de levende laag van uw huid, de dermis.

De ingestelde diepte waarop de naaldjes werken is afhankelijk van de huidopbouw.
Uw huid is op sommige plaatsen dunner, vooral op het voorhoofd,  bij de ogen, en de hals. De naaldjes gaan hier maar 0.25 mm diep.
Vanwege iets meer vet is de huid bij de wangpartij en rondom mond wat dikker en stel ik de naalddiepte op 0.50 mm in.

Het needlen zelf duurt ca 20 minuten.

skinneedler behandelingWat ik belangrijk vind is het goed afsluiten van de open huid voordat u weer naar buiten gaat.
Hiervoor gebruik ik  een masker, het silver detoxifying mask, dit werkt een kwartiertje in en is ontstekingsremmend, verminderd roodheid, werkt kalmerend en is vochtverzorgend.
Nagenoeg altijd sluit ik af met het aanbrengen van een zonnebrandcreme, SPF factor 40 als bescherming van de open huid tegen zonnebrand.

Een volledige kuur bevat zes behandelingen en deze kunnen het beste twee wekelijks ingepland worden.

De Reviderm Skinneedler behandeling toont meteen effect, maar doordat de onderhuid blijft herstellen neemt het herstel nog lange tijd toe. Na  acht maanden is het eindresultaat optimaal, dus een langdurig effect!

Waar kunt u het beste rekening mee houden direct na de behandeling?Probeer een aantal omstandigheden zoveel mogelijk te voorkomen, deze zijn nooit echt goed voor uw huid en zeker niet nadat deze behandeld is.
– Mijd de eerste drie dagen directe zon, heet water, chloorwater, zout water
– de eerste dag liever niet overmatig transpireren (sport) en geen of alleen minerale make-up.

Tot zover de uitleg over de Skinneedler behandeling. Ik vertel u graag alles wat u nog zou willen weten, laat daarvoor je gegevens achter en ik laat snel van me horen!