Lichaam

Lichaam

Bioslimming

De behandeling duurt ongeveer 75 minuten

Eerst wordt het lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule: deze  combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. Het wordt nu op de behandelde gebieden wat warmer en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen.

Na ongeveer een half uur wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden volgt, je zult merken dat je het koud krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je gedurende de dag nog wat rillerig blijft.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling van 60 minuten. Wil je het maximale resultaat behalen,
dan raad ik aan om 6 behandelingen binnen 4 weken te plannen.

  • Per behandeling €98,-
  • 6 behandelingen €490,- (5+1gratis)

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in de
Bioslimming formules worden gebruikt.

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

  1. Het collageen
  2. Verminderen van vet (ophopingen)
  3. Verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een persoon die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae. 

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding
slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen. 

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

  1. Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
  2. Verbeteren van van de bloedcirculatie
  3. Versnellen vet verbranding en verzachten van de huid
  4. Ontgiften van de huid
  5. Vochtafvoer

Belangrijk

De dag van de behandeling op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken .Het is verstandig dat het lichaam de dag van de behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. Tot 4 uur na de behandeling niet douchen.

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling! Meer over bioslimming 

Advies nodig?