Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers

Optisch meer lengte en volume

Bij Volume Lash Lift worden de natuurlijke wimperhaartjes vanaf de wortel gelift. Doordat de wimpers direct vanaf de haarwortel worden gelift, creëer je optisch meer lengte en volume. Het te behalen resultaat van Volume Lash Lift is mede afhankelijk van wat de natuurlijke wimpers “te bieden” hebben. De Volume Lash Lift blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is o.a. afhankelijk van de wimpergroei cyclus. De behandeling mag niet eerder worden uitgevoerd dan 4 weken na de laatste Volume Lash Lift.

Er kunnen indicaties zijn wanneer de Volume Lash Lift beter niet uitgevoerd kan worden, contra indicaties kunnen zijn:

  • Psoriasis
  • Ooginfectie
  • Trichotillomania
  • Allergieën voor kappersproducten
  • Alopecia

De Volume Lash Lift heeft ongeveer 24 uur nodig om zich te herstellen en zijn nieuwe vorm aan te nemen. Het beste is daarom om de Volume Lash Lift niet te kort voor het slapen te laten uitvoeren.

Nazorg

  1. De eerste 24 uur geen mascara! 
  2. Wrijf niet in de ogen 
  3. Houd de ogen de eerste 24 uur droog 
  4. Gebruik de eerste 24 uur geen oogcreme 
  5. Ga de eerste 24 uur niet zwemmen,  sauna of stoombaden

Prijs: €47,50.-   ( incl. verven van de wimpers)

Wenkbrauwen

Henna Brows

Brow henna is een product op basis van Indiase henna. Daar zijn kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna een mooie, licht- tot donkerbruine kleur te geven. Zou je met pure henna werken, dan krijg je uiteindelijk een roodachtige afdruk op de huid. Dat zie je terug bij traditionele henna versieringen in veel Oosterse landen. Daarnaast zorgen de kleurpigmenten ervoor dat de henna sneller in de huid trekt. Zo hoef je geen uren te wachten, zoals met pure henna het geval is. Brow henna is dus nooit puur natuur, wat sommige merken ook beweren.

Er wordt gedacht dat je met wenkbrauw henna een heel nieuwe vorm kunt creëren, maar dat is een misverstand. Je kunt wenkbrauwen voller maken en kale plekjes opvullen, maar brow henna pakt niet op huid waar geen haar zit. Het pakt misschien voor een dag of twee, maar daarna verdwijnt het. Kortom, je moet van jezelf enigszins wenkbrauwhaartjes hebben om een mooi resultaat te behalen. Dat neemt niet weg dat vrouwen vaak een complete metamorfose ondergaan met wenkbrauw henna. Doordat de haartjes donkerder worden, de huid wordt mee gekleurd en de wenkbrauw veel strakker oogt. En dat voor 5 tot maximaal 14 dagen! Daarna is de henna van de huid af, maar zit deze nog wel op de haartjes.

Hoe lang is brow henna zichtbaar? Zoals ik net al zei, houdt brow henna 5 tot 14 dagen op de huid. Hoe lang dit precies is, hangt van een aantal factoren af. Op een vette huid verdwijnt het resultaat doorgaans sneller. Net als dat make-up eerder van een vettere huid verdwijnt, maar ook als je veel reinigingsproducten gebruikt, vervaagt het effect eerder. Hoe lang je er plezier van hebt, verschilt dus per persoon.

Prijs: €27,50,-  ( incl. modelleren van de wenkbrauwen o.a. door middel van threading)

Advies nodig?